bg

aten fasya

Monday, March 28, 2011

dapat hadiah lagi !

yeah ! korang . tadi abang posmen sampai rumah kite , dia kasi barang untuk kite . besh ! bile dah tahu barang tu untuk kite , terus otak ni dapat tangkap hadiah dari KRYOLAN . kite menang tempat kedua tau . time kasih sangat kepada kawan kawan yang vote .

mula mula tu terpikir jugak hadiah apa la yang dapat nie . ye la kotak memang besar . bila dah buka macam nak luruh jantung ni. dapat DERMACOLOR TESTER KIT ! memang rasa dah dapat yang ni . dan yang paling penting memang teringin dan berharap pon dapat dermacolor ni . TERANGKAT !

nie ha hadiahnye . .



Dermacolor camouflage ni terbaek kalau muka banyak scar parut2 warna2 kulit tak sekata tuh contoh mcm birth mark kat muka atau tattoo . tapi berkesan kalau kite tau cara pakai dengan betol . memang nak kena belajar lagi .

isi dia macam ni ha .tunjuk kotak da pa an ?


1. Dermacolor Cleansing Lotion/Toner
2. Dermacolor Camouflage Cream
3. Dermacolor Fixing Powder
4. Dermacolor Cleansing Cream
5. Dermacolor Cleansing Milk
6. Moisturiser

lengkap sume . kan senang ? dalam satu kotak je . kalau nak beli memang tak la . kotak besar nie harga rm100 tau . yang paling penting powder dia waterproof . so , tak payah susah susah nak touch up banyak kali . foundation pon bole pilih yang mana sesuai .bole buad shading lagi untuk wana yang gelap . ok la .
nak pegi mencuba .

1 comment:

  1. tahniah kak aten :)
    boleh pakaikan kat dyra <3
    wehee :)

    ReplyDelete